Tort FESTE cu aroma de vanilie si toping de fructe padure

Tort FESTE cu aroma de vanilie si toping de fructe padure

In timpul zilei, atmosfera de sarbatoare este intretinuta de Vanilie, deja familiarizata cu petrecerile din tinutul lui Ghetus si fina cunoscatoare a gusturilor invitatilor; astfel se explica si mixul pe care Vanilia il creeaza si care da culoare zilei atunci cand la festa este in plina desfasurare: o alaturare de clasic si modern, intr-un dans fluid si fascinant care te invaluie, te cucereste, te invita sa fii vedeta in propria poveste, sa savurezi fiecare clipa, sa te bucuri in fiecare moment, sa traiesti la intensitate maxima. Si nici nu se poate altfel, atunci cand te afli intr-o companie selecta: arome, culori, gusturi, trairi… un vartej de senzatii pe care Inghetila le pastreaza, cu magia sa recunoscuta in tot regatul, in tortul FESTE cu aroma de vanilie si toping de fructe de padure.

Ingrediente: smantana, zahar, vanilie, fructe de padure.

Gramaj: 500 ml

Revino la categoria Family

Alte tipuri de inghetate

Inghetata pe bat

Numai bune de savurat intr-o zi calduroasa de vara. Desfaci ambalajul, le apuci de bat si le mananci. Atentie! Posibil sa dea dependenta!

Inghetata la cornet

Sub ambalajul colorat se ascunde un desert delicios. O portie mica de racoare, aromata si delicioasa. Ce buna e! Sa mai iau una?

Inghetate diverse

Deserturile inghetate se pot ascunde sub diverse forme. O prajiturica inghetata cu biscuiti sau o vafa poate fi o alegere inspirata!

Inghetate la pahar

Pentru ca uneori vrei sa incerci o combinatie de arome inghetate cu un topping delicios. Oare ce combinatie sa aleg?