Tort FESTE cu aroma de cacao si toping de cacao

Tort FESTE cu aroma de cacao si toping de cacao

La Festa este sarbatoarea ce da clasa tuturor evenimentelor festive organizate pe Tărâmul Colorat și Aromat. Un spectacol de culori si arome care umple de animatie intreg tinutul: gusturi variate, culori fascinante, arome electrizante isi dau intalnire in mijlocul verii si sunt atractia sezonului.

La Festa este condusa de Ghetus, iar Inghetila este specialistul ce are grija ca fiecare invitat sa se simta in centrul atentiei. Inghetila pregateste cu maiestrie o varietate de cocktailuri din fructe, pe care le combina, le asorteaza si le innobileaza cu cacao si cu topinguri, apoi le invaluie intr-o feerie de gheata si le transforma in deserturi spectaculoase. Petrecaretii le incearca pe toate, dar pe timpul serii vedeta este desertul tort FESTE cu aroma de cacao si toping de cacao.

Ingrediente: smantana, zahar, cacao.

Gramaj: 500 ml

Revino la categoria Family

Alte tipuri de inghetate

Inghetata pe bat

Numai bune de savurat intr-o zi calduroasa de vara. Desfaci ambalajul, le apuci de bat si le mananci. Atentie! Posibil sa dea dependenta!

Inghetata la cornet

Sub ambalajul colorat se ascunde un desert delicios. O portie mica de racoare, aromata si delicioasa. Ce buna e! Sa mai iau una?

Inghetate diverse

Deserturile inghetate se pot ascunde sub diverse forme. O prajiturica inghetata cu biscuiti sau o vafa poate fi o alegere inspirata!

Inghetate la pahar

Pentru ca uneori vrei sa incerci o combinatie de arome inghetate cu un topping delicios. Oare ce combinatie sa aleg?