Inghetata pe bat ZUMZY frisca si visine
invelita in glazura de ciocolata

Inghetata pe bat ZUMZY frisca si visine invelita in glazura de ciocolata

Povesti si intamplari amuzante se intampla in Tara lui Ghetus. Visinele jucause au pornit intr-o vizita spre casuta cu frisca, dornice de joaca si de distractie. Volubile din cale-afara si foarte galagioase, visinele s-au rostogolit, s-au dat pe tobogane, s-au bucurat de un rasfat regal in casuta de frisca.

Distractia a continuat zile la rand pana in momentul in care vecinii, deranjati de zumzetul lor, s-au hotarat sa ii puna capat si sa le ceara sprintarelor visine sa respecte un program de liniste. Cerinta era pe deplin justificata, dar Ghetus nu stia cum sa procedeze astfel incat sa nu piarda veselia de pe taramul sau. S-a sfatuit cu iubita lui sotie, Colorita, si, in cele din urma, aceasta a gasit solutia ideala ce rezolva orice problema cu zambetul pe buze: ciocolata.

Zis si facut! Fulgii de ciocolata au imbracat casuta de frisca intr-o glazura delicioasa, peste care Ghetus a suflat un aer de gheata si astfel casuta de frisca – locul preferat al visinelor – a mentinut veselia in minunata inghetata ZUMZY cu frisca si visine invelita in glazura de ciocolata.

Ingrediente

smantana, zahar, frisca, visine, ciocolata

Gramaj: 90 ml

Revino la categoria inghetate pe bat

Alte tipuri de inghetate

Inghetata la pahar

Pentru ca uneori vrei sa incerci o combinatie de arome inghetate cu un topping delicios. Oare ce combinatie sa aleg?

Inghetata la cornet

Sub ambalajul colorat se ascunde un desert delicios. O portie mica de racoare, aromata si delicioasa. Ce buna e! Sa mai iau una?

Inghetate diverse

Deserturile inghetate se pot ascunde sub diverse forme. O prajiturica inghetata cu biscuiti sau o vafa poate fi o alegere inspirata!

Gama Family

Ei bine, de ce sa nu savurezi desertul tau favorit cu familia sau cu prietenii? Arome, fructe si toppinguri pentru toate gusturile!