Inghetata pe bat PINGUINO banane si capsuni

Inghetata pe bat PINGUINO banane si capsuni

In Tara lui Ghetus, pe Taramul Culorilor, fiecare culoare are propria aroma, propria personalitate si … propria poveste. Ghetus si-a dat seama repede ca povestile alunga tristetea, dezvaluie dragostea si le aduc bucurie si zambete celor ce le asculta. Atunci cand observa ca tristetea se insinua printre supusii sai, Ghetus stia ca trebuie sa creeze ceva spectaculos ori … savuros. Asa a inventat Ghetus o poveste, povestea batului corector care si-a pierdut influenta si puterea asupra copiilor neascultatori. Pentru ca Ghetus stia ca neascultarea nu inseamna ca cel care nu asculta este rau, ci – de multe ori – neascultarea este rezultatul lipsei de intelegere.

Povestea spune ca batul corector devenise mult prea puternic si impunator; drept urmare, un copil indraznet si … neascultator a mers in audienta la Zana cea buna si a rugat-o sa ii ia puterea, ca prin farmec, batului corector. Zana a stiut ca vorbeste, de fapt, cu un copil neascultat si i-a indeplinit dorinta: a transformat batul corector intr-un betigas inofensiv a carui utilitate depindea de … culori si arome (putea fi suport pentru vata pe bat, ciocolata sau inghetata). La auzul povestii, aromele de banane si capsuni au izbucnit in hohote de ras, iar amestecul vesel si savuros,  dirijat de Inghetila, a luat forma lui Pinguino. A mai lipsit doar … un bat si lucrarea culorilor si aromelor a fost desavarsita. Pinguino a devenit inghetata pe bat cu aroma de banane si capsuni.

Ingrediente: smantana, zahar, banane, capsuni.

Gramaj: 100 ml

Revino la categoria inghetata pe bat

Alte tipuri de inghetate

Inghetata la pahar

Pentru ca uneori vrei sa incerci o combinatie de arome inghetate cu un topping delicios. Oare ce combinatie sa aleg?

Inghetata la cornet

Sub ambalajul colorat se ascunde un desert delicios. O portie mica de racoare, aromata si delicioasa. Ce buna e! Sa mai iau una?

Inghetate diverse

Deserturile inghetate se pot ascunde sub diverse forme. O prajiturica inghetata cu biscuiti sau o vafa poate fi o alegere inspirata!

Gama Family

Ei bine, de ce sa nu savurezi desertul tau favorit cu familia sau cu prietenii? Arome, fructe si toppinguri pentru toate gusturile!