Inghetata pahar PICORELLA de ciocolata cu fulgi de ciocolata si toping de ciocolata

Inghetata pahar PICORELLA de ciocolata cu fulgi de ciocolata si toping de ciocolata

Inspirata de Pepenele galben, Ciocolata, despre care se stie ca este regina deserturilor si eterna prietena a copiilor, dar si a celor mari, s-a ambitionat sa demonstreze ca se poate mentine la inaltime in lumea plina de culori si arome. Culoarea nu prea o ajuta in concurenta cu pastelurile din jurul ei, dar gustul ei se afla in topul preferintelor celor care iubesc deserturile.

Asadar, inarmata cu rabdare, curaj si…. imaginatie, ciocolata si-a folosit resursele si formele apetisante – naturala, fulgi si toping – si a realizat un mix care a intrat in topul dulciurilor din lumea colorata a lui Ghetus. Inghetila, sustinatorul tuturor, si-a adus si aici contributia, adaugand racoare si un plus de savoare combinatiei de ciocolata ”la puterea a treia”. Asa a aparut incantatoarea PICORELLA – inghetata de ciocolata, cu fulgi de ciocolata si toping de ciocolata.

Ingrediente: iaurt, zahar, ciocolata.

Gramaj: 250 ml

Revino la categoria inghetate la pahar

Alte tipuri de inghetate

Inghetata pe bat

Numai bune de savurat intr-o zi calduroasa de vara. Desfaci ambalajul, le apuci de bat si le mananci. Atentie! Posibil sa dea dependenta!

Inghetata la cornet

Sub ambalajul colorat se ascunde un desert delicios. O portie mica de racoare, aromata si delicioasa. Ce buna e! Sa mai iau una?

Inghetate diverse

Deserturile inghetate se pot ascunde sub diverse forme. O prajiturica inghetata cu biscuiti sau o vafa poate fi o alegere inspirata!

Gama Family

Ei bine, de ce sa nu savurezi desertul tau favorit cu familia sau cu prietenii? Arome, fructe si toppinguri pentru toate gusturile!