Inghetata pahar FRUCT ICE vanilie cu topping de visine

Inghetata pahar FRUCT ICE vanilie cu topping de visine

Colorate si nebunatice, fructele sunt in mediul lor pe Taramul Colorat si Aromat. Sunt apreciate, iubite si chemate la toate aniversarile sau petrecerile mondene. Iar acest statut de vedete ale regatului le convine de minune. Mereu in centrul atentiei, fructele nu se plicitisesc niciodata pentru ca …. nu au timp! Mai mult, ele au prieteni din toate categoriile: seriosi si mai retrasi, veseli si rasfatati, simpli sau mai stilati. Vanilia se numara printre acestia din urma: este distinsa, stilata, este o minunatie de fata.  Dar, ce-i drept, este putin cam retrasa. Fructele si-au propus sa aduca veselia in casa Vaniliei, sa o scoata din rutina. In fond, cu un zambet poti cuceri lumea. De ce nu si o mica parte a ei?!

Astfel, vesele si pline de culoare, fructele si-au anuntat vizita la Vanilia. Veselia s-a raspandit imediat si rasetele au depasit hotarele casei Vaniliei, auzindu-se pana departe. Topingul de visine a dorit sa imortalizeze momentul, captand o imagine de la inaltime. A alunecat pe acoperisul casei, dar, ca norocul, prin zona trecea Inghetila, in drum spre fiul sau Ghetus.Acesta a suflat celebrul aer inghetat peste grupul vesel si galagios si a surprins bucuria tuturor in delicioasa inghetata la pahar FRUCT ICE vanilie cu topping de visine.

Ingrediente: smantana, zahar, vanilie, visine.

Gramaj: 200 ml

Revino la categoria inghetate pe pahar

Alte tipuri de inghetate

Inghetata pe bat

Numai bune de savurat intr-o zi calduroasa de vara. Desfaci ambalajul, le apuci de bat si le mananci. Atentie! Posibil sa dea dependenta!

Inghetata la cornet

Sub ambalajul colorat se ascunde un desert delicios. O portie mica de racoare, aromata si delicioasa. Ce buna e! Sa mai iau una?

Inghetate diverse

Deserturile inghetate se pot ascunde sub diverse forme. O prajiturica inghetata cu biscuiti sau o vafa poate fi o alegere inspirata!

Gama Family

Ei bine, de ce sa nu savurezi desertul tau favorit cu familia sau cu prietenii? Arome, fructe si toppinguri pentru toate gusturile!