Inghetata pahar FRUCT ICE pepene galben cu toping de ciocolata

Inghetata pahar FRUCT ICE pepene galben cu toping de ciocolata

Auriu si rotofei, pepenele galben este recunoscut in lumea sa drept unul dintre cele mai apreciate fructe. Aroma sa inconfundabila, gustul  apetisant si nenumaratele beneficii l-au transformat intr-o vedeta a verii. Dorind sa isi mentina statutul, pepenele galben s-a gandit ca o asociere cu ciocolata ar fi o alegere cu care sigur nu va da gres si cu ajutorul careia va ramane vedeta printre fructe indiferent de sezon.

Desigur, toata aceasta strategie a fost pusa la punct sub indrumarea lui Inghetila a carui capacitate de a conserva este bine cunoscuta, nu doar pe Taramul Colorat si Aromat. Astfel, cei trei parteneri si-au pus ideile in practica, iar din colaborarea lor s-a lansat o noua vedeta Рimbunatatita Рpe Taramul Colorat si Aromat,  inghetata FRUCT ICE din pepene galben cu toping de ciocolata.

Ingrediente: smantana, zahar, pepene galben, ciocolata.

Gramaj: 200 ml

Revino la categoria inghetate pe pahar

Alte tipuri de inghetate

Inghetata pe bat

Numai bune de savurat intr-o zi calduroasa de vara. Desfaci ambalajul, le apuci de bat si le mananci. Atentie! Posibil sa dea dependenta!

Inghetata la cornet

Sub ambalajul colorat se ascunde un desert delicios. O portie mica de racoare, aromata si delicioasa. Ce buna e! Sa mai iau una?

Inghetate diverse

Deserturile inghetate se pot ascunde sub diverse forme. O prajiturica inghetata cu biscuiti sau o vafa poate fi o alegere inspirata!

Gama Family

Ei bine, de ce sa nu savurezi desertul tau favorit cu familia sau cu prietenii? Arome, fructe si toppinguri pentru toate gusturile!