Inghetata pahar ANCA crema cu aroma de vanilie

Inghetata pahar Anca crema cu aroma de vanilie

Tara lui Ghetus este tara copiilor fericiti. Iar liderul ei ar fi facut tot ceea ce ar fi stat in puterile lui pentru ca zambetele copiilor sa fie mereu calde si luminoase. Astfel, Ghetus a dat frau liber creativitatii si a inceput sa inventeze un potpuriu de surprize dulci si colorate, spre bucuria si incantarea tuturor. Fiecare surpriza are propria poveste. 

Delicata si fina, Anca spune povestea unei inghetate purtate de un nor alb si pufos. Inghetata Anca a ajuns in Tara lui Ghetus pentru ca isi dorea un loc in care sa se simta libera, in care sa se bucure si sa le poata oferi celorlalti din bucuria si dragostea ei. Iubea copiii, iar acestia o indrageau. Simpatica Anca era, insa, o fire deosebit de sensibila. Orice emotie produsa de bucurie sau de tristete, ii umplea ochii de lacrimi sarate; incet-incet, se topea, zambetul ii disparea, iar tristetea punea stapanire pe ea. Este si acesta un motiv pentru care s-a oprit in Tara Culorilor si Aromelor. Spera la o minune. Salvarea i-a venit de la tanarul Ghetus care i-a cerut ajutorul tatalui sau. Batranul Inghetila a sulfat un aer fin de gheata peste Anca si, astfel, inghetata a reusit sa isi mentina aroma delicata de vanilie. Acum, bucuria ei, dar si a prietenilor ei este completa.

Ingrediente: smantana, zahar, aroma de vanilie

Gramaj: 160 ml

Revino la categoria inghetata la pahar

Alte tipuri de inghetate

Inghetata pe bat

Numai bune de savurat intr-o zi calduroasa de vara. Desfaci ambalajul, le apuci de bat si le mananci. Atentie! Posibil sa dea dependenta!

Inghetata la cornet

Sub ambalajul colorat se ascunde un desert delicios. O portie mica de racoare, aromata si delicioasa. Ce buna e! Sa mai iau una?

Inghetate diverse

Deserturile inghetate se pot ascunde sub diverse forme. O prajiturica inghetata cu biscuiti sau o vafa poate fi o alegere inspirata!

Gama Family

Ei bine, de ce sa nu savurezi desertul tau favorit cu familia sau cu prietenii? Arome, fructe si toppinguri pentru toate gusturile!