DESPRE NOI

Povestea noastra a inceput in anul 1994 cu ideea de a face un desert din inghetata delicios si racoritor. Reteta noastra initiala a fost: o masinuta de inghetata, multa pasiune si doi antreprenori dedicati.

In timp, am creat o afacere de familie care s-a dezvoltat odata cu cresterea cerintelor iubitorilor de inghetata.

Misiunea noastra permanenta a fost aceea de a evolua si a crea permanent retete noi, cu ingrediente alese. Ne-am adaptat, am invatat si am depus eforturi pentru a deveni din ce in ce mai buni.

Ne lipsea un brand, un nume sub care sa comercializam inghetata. Dupa multe idei si dezbateri, in anul 2006 am creat cu drag brandul Bonetta.

In anul 2009 am construit din fonduri proprii unul din cele mai moderne depozite frigorifice din estul Romaniei. Dotat conform normelor UE, acesta ne ajuta sa mentinem inghetata la cele mai inalte standarde de calitate.

Pentru a reusi sa creem desertul tau preferat, am investit in utilaje moderne, in ingrediente de calitate dar si in specialisti cu experienta. Bazandu-ne pe retete traditionale am reusit sa fim lideri pe piata de est si sud est a Romaniei, fiind premiati de catre Camera de Comert si Industrie a Romaniei in anul 2016 si 2017 cu locul 1 la sectiunea intreprinderi mici, fabricarea inghetatei.

In momentul de fata producem peste 60 de sortimente de inghetata cremoasa si delicata cu diverse arome, sosuri si toppinguri. Tinem cont de preferintele iubitorilor de inghetata si adaugam tot timpul retete noi.

Si pentru ca inghetata trebuie sa ajunga la toti clientii nostri rece si proaspata, distributia o realizam in cele mai bun conditii atat prin intermediul flotei proprii cat si prin intermediul colaboratorilor nostri. Am ajuns pana acum in 15 judete ale tarii.

Inca nu ai gustat o inghetata Bonetta? Te invitamĀ sa o faci chiar acum!